Puk Elgård & Cecilie Frøkjær

Puk Elgård og Cecilie Frøkjær er ikke kun tv-kolleger, men også nære veninder gennem næsten 20 år. Glæd dig til at opleve dem i Musikkens Hus, når de to kvinder for første gang går på scenen sammen.
mh_1920x870.jpg
15. september 2019 kl. 19:30
Dkk. 275,- inkl. gebyr (Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause)

I deres arbejde som to af Danmarks mest populære tv-værter har Puk Elgård og Cecilie Frøkjær gennem en lang karriere talt med tusindvis af forskellige mennesker. Nu har de to kvinder besluttet at gå på scenen sammen, og du er inviteret med til dette eksklusive arrangement.

Anledningen er udgivelsen af Puk Elgårds bog ’Se mor, jeg danser’, der handler om Puks opvækst med en ulykkelig familiehemmelighed og forældre, der havde et misbrug af piller og alkohol. 

Bogen foregår delvist i New Mexico, hvor Puk i mødet med ældgamle indianerritualer finder fred med barndommens udfordringer. Hun er en mønsterbryder, og hun arbejder hver eneste dag på at leve sit liv uden at være begrænset af fortidens skygger.

Oplev hendes fortælling om, hvordan man bevarer sin livsenergi og nysgerrighed og holder fokus trods angst og uro. Hør også, hvordan de to veninder hjælper hinanden, som for eksempel da Puk hjalp Cecilie gennem hendes klaustrofobi. 

Det bliver en aften med ærlige historier om dét, der er svært, men også masser af humor, gode grin og troen på, at man ikke behøver at kæmpe alene.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.