Peter Sommer & Tiggerne

Til vinter pakker Peter Sommer og Tiggerne atter bandbussen og drager på landevejen. Denne gang har de dog inviteret en ganske særlig gæst med ombord, nemlig Søren Huss.
mh5_huus-sommer_1920x870px.jpg
07. februar 2019 kl. 20:00
DKK (1) 405,- inkl. gebyr (2) 325,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Under det unikke turnésamarbejde kan publikum således se frem til at møde to sangskrivere på toppen af deres musikalske og lyriske game. Ved vinterkoncerterne vil man ikke alene kunne opleve dem hver for sig. De vil også optræde sammen på scenen. Her vil Sommer og Huss mødes i musikken, i ordene, i tonerne og i melankolien. De vil bidrage til hinandens materiale og tilføje sangene nye nuancer og stemninger.     

Om Peter Sommer

Peter Sommers femte album ”Elskede at drømme, drømmer om at elske” fra 2018 har været en kunstnerisk og kommerciel triumf, der har cementeret hans status som én af landets skarpeste sangskrivere.  

Anmelderne applauderede Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed på albummet, mens publikum strømmede til Sommer og Tiggernes koncerter rundt om i landet. Her leverede holdet blandt andet en regulær magtdemonstration på Orange Scene under årets Roskilde Festival.

Om Søren Huss

Søren Huss er i sin egen ret én af de stærkeste eksponenter for dansksproget sangskrivning, vi har herhjemme i disse år. Hans seneste album ”Midtlivsvisen” kom i november 2017, hvor anmelderne tog varmt imod med roser en masse og hyldede udgivelsen som Huss’ bedste kuld sange til dato. På albummet tog Søren Huss lyrisk favntag med tilværelsen som nogleogfyrreårig mand med buler i livet, mens musikken legesygt flirtede med den danske visetradition. Resultatet var et personligt og rørende udspil, der blev belønnet med en Steppeulv-statuette i kategorien ”Årets Album”.    

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.