Pernille Rosendahl

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig - karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen".
mh_pernille-rosendahl_1920x870px.jpg
12. april 2019 kl. 20:00
Dkk. 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indie pop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Sangerindens lange karriere har budt på en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albums som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke, som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Pernille Rosendahl er i efteråret aktuel i musikprogrammet ”Toppen af Poppen” og har allerede høstet de danske TV-seeres anerkendelse og kærlighed for hendes optrædener og fortolkninger af de øvrige deltageres sange.

Både i det aktuelle ”Toppen af Poppen” og gennem hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står klart, at hendes kunstneriske metier er at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk.

Med et sådant nærvær kommer sangerinden til at lukke publikums tilhører ind og tager dem med på en rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

Pernilles Rosendahls koncert går i salg på ryggen af en allerede udsolgt Danmarksturné.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.