Opera Lyttelounge

Spænd høretelefonerne og træd ind i en fascinerende tidslomme med den oprindelige idémand bag Aalborg Operafestival Ernst Trillingsgaard
mh_opera_lyttelounge.jpg (1)
08. august 2019 kl. 17:00
Gratis Hovedbiblioteket i Aalborg

Den menneskelige stemme har som musikinstrument en evne til at trænge dybere ind i menneskesindet end noget andet. Det kan publikum opleve ved Opera Lyttelounge under dette års Aalborg Operafestival, hvor vi har omdannet Hovedbiblioteket til en hyggekrog med siddeplads, forstærker, gode ørebøffer samt et udsøgt udvalg af opera på både LP’er og CD’er.

Alle er velkomne til åbningen af denne særudstilling, hvor tidligere erhvervsleder og direktør for Aalborg Kongres og Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, fortæller operaanekdoter. Hør blandt andet, hvordan det lykkedes at få Bolsjoj-teatrets opera- og balletkompagni fra Moskva og hele vejen til Aalborg. Oplægget suppleres med højkvalitets-lytteoplevelser, hvor unikke operaindspilninger fra Hovedbibliotekets kældersamling af opera LP´er og CD´er afspilles på særligt kvalitetsanlæg, leveret til lejligheden af Lydspecialisten. Den lokale operasangerinde Kirsten Stokholm biddrager desuden med kort intimkoncert.

Efter arrangementet har publikum mulighed for at se bibliotekets musiksamling i kælderen ved Formidler på Hovedbiblioteket Vita Andersen.

Der er gratis entré ved arrangementet, og der vil blive serveret en forfriskning.

Lytteloungens åbningstider under Aalborg Operafestival:
Torsdag d. 8.8. kl. 17.00-21.00
Fredag d. 9.8. kl. 08.00-18.00
Lørdag d. 10.8. kl. 09.00-17.00
Søndag d. 11.8. kl. 10.00-17.00

Opera Lyttelounge er åben til 1. september.

Sted:
Hovedbiblioteket i Aalborg, Musikloungen, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.