Opera Comique

Oplev arier og duetter som i komikkens tegn
mh_opera_comique.jpg
09. august 2019 kl. 14:30
Gratis C.W. Obels Plads

I Aalborg – ja, i hele Nordjylland – har vi mange dygtige operasangere, og til denne første koncert på C.W. Obels Plads under festivalen har Jens Olav Heckmann, en af vor egns stærkeste lyriske tenorer, sammensat et festligt program af operaperler med genrens komiske virkemidler som omdrejningspunkt. Med sig har han Marianne Heuer, hvis passionerede stemme ingen kan få nok af og den dygtige akkompagnatør Kristian Vestergaard. 

Sammen guider trioen os igennem arier og duetter fra Donizettis komiske opera ’Elskovsdrikken’ og Mozarts udødelige musikdramatiske værker som ’Figaros Bryllup’, ’Tryllefløjten’ og ’Don Giovanni’. 

Jens Olav Heckmann og Marianne Heuer er begge oprindeligt uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium og nu ansat i DR Koncertkoret. Heckmann arbejder desuden som kirkesanger og korleder, og Heuer er fast tilknyttet DR Vokalensemblet og Bo Holtens Musica Ficta. 

Snup en fyraftenskaffe på en af torvets mange restaurationer, og oplev komikkens både lette og dybe sider, når den parres med glæde, ondskab, kærlighed, død og erotik. 

Medvirkende

Marianne Heuer, sopran
Jens Olav Heckmann, lyrisk tenor 
Christian Vestergaard, pianist 

Sted:

C.W. Obels Plads, Aalborg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.