Opera at an Exhibition

Aalborg Operafestival gentager succesen og opfører operaarier i nærheden af kunstværker med vært Adrian Hughes i spidsen
mh_opera_at_an_exhibition.jpg (1)
10. august 2019 kl. 20:00
DKK 200,- inkl. billetgebyr Studerende: DKK 150,- inkl. billetgebyr Kunsten, Museum of Modern Art Koncerten er stående/gående

Musik, billedkunst og arkitektur har altid hentet inspiration hos hinanden, så hvorfor ikke lade de tre kunstgenrer spille direkte sammen i ét, sanseligt udtryk? De seneste års Opera at an Exhibition har været en stor succes hos festivalens publikum, og vært Adrian Hughes er allerede i fuld gang med at planlægge dette års særlige udgave:

”Vi har samlet et fantastisk hold i år. Telefonlinjen gløder allerede med Adrian Hughes sprudlende idéer. De knalddygtige operasangere, ægteparret Øyen og Storm byder ind med et omfattende repertoire og Møllerhøj og Kunstens dedikerede fagpersonale samler trådene på stærkeste vis. Glæd Dem!” - udtaler Festivalleder, Peter Rønn.

Opera at an Exhibition sammenstiller operaarier og duetter med udvalgte værker fra museets samlinger og særudstillinger. Både vært, solister og publikum bevæger sig i løbet af arrangementet gennem forskellige rumdesign og akustikker på Kunsten.

Journalist Adrian Hughes har arbejdet med kunst, historie og kultur for DR siden 1996. Han er blandt andet kendt for sin medvirken i Kunstquizzen og Historiequizzen på DR K.

Medvirkende:

Mette-Maria Øyen, sopran
Thomas Storm, baryton
Peter Møllerhøj, pianist og co-producent

Sted:

Kunsten, Museum of Modern Art, Kong Christians Alle 50, 9000 Aalborg

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.