Oh Land

Glæd dig til tryllebindende, poetisk pop, når Oh Land i september gæster Musikkens Hus med sit længe ventede femte album, ’Family Tree’.
mh_ohland_1920x870px.png
06. september 2019 kl. 20:00
Dkk. (1) 300,- (2) 250,- inkl. gebyr

I 2018 kunne Nanna Øland Fabricius fejre 10-års jubilæum for udgivelsen af sit første album, ’Fauna’. Det gjorde den folkekære sangerinde med en festkoncert i København til stående bifald og hele fem stjerner fra Gaffa.

Nu vender Oh Land endelig tilbage på tour i landets største byer og denne gang med sit længe ventede femte album, ’Family Tree’, som er indspillet i New York med den amerikanske stjerneproducer Thomas Bartlett.

Glæd dig til en aften med poetisk pop, når Oh Land tryllebinder publikum i sit dybt personlige univers.

Om ’Family Tree’ fortæller Oh Land:

”Siden jeg udgav mit sidste album, har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer.”

Oh Land har i sangskrivningen søgt tilbage til sit klaver. Hun lader sig ikke begrænse af genrer, og sangerindens karakteristiske elektropop vil i 2019 opleves med et dragende skift i lyd og tempo.

”Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til, at publikum skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange, som betyder så meget for mig.”

Varighed: ca. 75 minutter 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.