DR Big Band og Curtis Stigers

Musikkens Hus byder det nye år velkommen i festligt selskab med DR Big Band og super-crooneren Curtis Stigers
mh_atthesands_1920x870px.jpg
11. januar 2019 kl. 20:00
Dkk. (1) 375,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Bind butterflyen, stram korsettet, og glæd dig til at genopleve ånden fra Frank Sinatras legendariske ”At the Sands”-koncerter. Vi skal høre en perlerække af 1950’ernes og 60’ernes allerstørste evergreens.

Curtis Stigers, som er noget af det tætteste, man kommer på Frank Sinatra himself, vil være aftenens solist. Han kan som få indtage en scene og skabe den kontakt med publikum, der gør, at man føler sig taget godt imod!

Med sig på scenen har han DR Big Band under ledelse af Dennis Mackrel

Om Curtis Stigers

Curtis Stigers har igennem en del år stået frem som en af de mest originale nulevende jazz-sangere. Med sin genkendelige stemme går han nye veje og udvider på den måde grænserne for konventionel jazz.

Det er Stigers' speciale at bringe forskellige genrer sammen, så de danner ny mening og ny lyd i hans fortolkninger. "Jeg vil gerne følge i fodsporene af mine helte. Det er, hvad Ella og Billie Holiday gjorde. Det er hvad Sinatra og Nat Cole gjorde. Det er endda, hvad Miles og Coltrane - og næste alle de store jazz-kunstnere - har gjort. De har taget deres generations populære sange og skabt noget nyt ud fra dem", siger Stigers.

Nogle af hans største hits er hans versioner af ’I Wonder Why’ og ’You're All That Matters To Me’, der har været på top-10 listerne i både England og USA.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.