Nordkraft Big Band med Jimmy Jørgensen

Musikkens Hus og Nordkraft Big Band slår i år dørene op til det traditionsrige og hyggelige juleshow med nogle af landets største solister.
mh_nordkraftbigband_1920x870px.png
12. december 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

I år er vi meget stolte af at kunne præsentere Jimmy Jørgensen og den lokale soul-, blues- og jazzsangerinde Kira Svit. Sammen med Nordkraft Big Band skal de fortolke nogle af de største og mest kendte julesange.

Om Nordkraft Big Band

Nordkraft Big Band Aalborg og Nordjyllands eget rytmiske ensemble, med rødder i den amerikanske big band-tradition. Big bandet har gennem de sidste par år markeret sig som et af Jyllands førende big bands og har blandt andet arbejdet sammen med Bob Mintzer (USA), John Clayton (USA), Szhirley, Nikolaj Bentzon, Sinne Eeg, Roger Neumann (USA), Bobo Moreno, Birthe Kjær, Niels Jørgen Steen, Robben Ford (USA), Veronica Mortensen, Mike Andersen, Søren Sko og Dorthe Gerlach. 

Om Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier. De seneste år har han især gjort så bemærket i teaterkoncerter – blandt andet Gasolin og Come Together. 

Om Kira Svit

Kira Svit er nordjysk soul-, blues- og jazzsangerinde uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hendes indføling i musikken samt intense nærvær og powerfyldte vokal giver musikken karakter udover det sædvanlige! Som forsanger i Soulkompagniet viser Kira sig som en bevægende soulsangerinde, når hun fortolker 60’ernes Soul og Motown-klassikere, som var det hendes egne.  

Medvirkende

Nordkraft Big Band
Jimmy Jørgensen, solist
Kira Svit, gæstesolist

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.