Nøddeknækkeren

Oplev Nøddeknækkeren, som du aldrig har set eventyret før, når koncertpianist Alexandra Dariescu i december gæster Musikkens Hus med sin magiske juleforestilling, The Nutcracker and I.
mh_noeddeknaekkeren_1920x870px.png
15. december 2019 kl. 14:00
Dkk. voksne: 150,- Børn op til 12 år: 100,- inkl. gebyr Koncerten er siddende.

Tjajkovskijs Nøddeknækkeren er en af verdens mest kendte balletter og en favorit blandt både voksne og børn. Nu får balletten nyt liv i denne magiske juleforestilling, hvor pianist Alexandra Dariescu nytænker eventyret i en bevægende forening af klassisk musik, dans og animation.

Med på scenen i Intimsalen har den rumænske koncertpianist sin ballerina, Ash, der i rollen som Clara spiller sammen med håndtegnede animationer, som projiceres på opsætningens transparente skærm og vækker Nøddeknækkeren til live på eventyrlig vis.

The Nutcracker and I byder naturligvis på elskede arrangementer som ’Dance of the Sugar Plum Fairy’, ’Pas de Deux’ og ’Waltz of the Flowers’, ligesom også tre nye variationer af Gavin Sutherland vil kunne opleves.

Glæd dig til denne magiske juleforestilling af Alexandra Dariescu, som på sin verdensturné allerede har bjergtaget anmeldere og publikum med sin medlevende optræden og tekniske virtuositet.

Juleforestillingen er af cirka 50 minutters varighed og er skabt til både voksne og børn, som her får en helt særlig introduktion til klassiske koncerter.

Arrangementet er en del af Musikkens Børneklub. 

Koncerten er muliggjort af:

 

Spar Nord fonden logo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.