Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
musikkens-udvalgte.jpg
09. februar 2019 kl. 22:00
Fri entré

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er fri entré og musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 22.00 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens andre koncerter er færdige. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Om Daniel Firth

Denne aften får vi besøg af karismatiske Daniel Firth som med fængende guitarspil, ørehængende melodier, skarpe tekster, selvsikker levering og en betagende vokal allerede har fået mange i musikbranchen til at vende hovederne, og han er nu for alvor klar til at indtage den danske musikscene. Daniel Firth får denne aften selskab på scenen af bassisten Mads Ebbesen.

Bag den britiske dialekt gemmer sig en halvt dansk/halvt britisk down-to-earth musiker. Et beskedent og uprætentiøst menneske, der blandt andet synger om fordelene og ulemperne ved at have begge ben plantet mellem to lande tilført humor, ærlighed og empati. Sammen med sit velspillende band løfter Daniel Firth den typiske singer/songwriter genre til et kraftfuldt, energisk, elektronisk og interessant niveau.

Daniel Firths store passion for live-performance skinner tydeligt igennem, og denne unge, erfarne herre har prøvet det meste på den front. Der er langt fra en intimkoncert for en kræftramt fars familie til en international tv-optræden foran 186 millioner seere - også selv om det “blot” er som korsanger hos Rasmussen i det Internationale Melodi Grand Prix 2018. Om det er en koncert i total mørke eller midt på Englands gader, så er indlevelsen og kontakten til publikum intakt. Med eller uden band.

Daniel skriver kontrastfyldte tekster med kant og karaktér. Tekster, der handler om livets ups and downs med udgangspunkt i eget liv, hvilket vidner om et modent menneske med stor selvindsigt. Man fornemmer smerten, men også modet og livskraften i sangene. Daniels helte inkluderer George Michael, John Mayer, Frank Ocean og Ed Sheeran.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.