Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
mh_christine-aggerholm_1920x870px.png
30. marts 2019 kl. 22:00
Fri entré

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er fri entré og musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 22.00 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens andre koncerter er færdige. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Christine Aggerholm

Christine Aggerholm er en 19 år gammel sanger og sangskriver fra Brønderslev. Hun foretrækker soul-genren og tilføjer et twist af urbane-genren. Hun har spillet og sunget siden hun var 9 år gammel, og har gennem tiden deltaget i adskillige konkurrencer, sangskrivningscamps og musiske projekter. 

Hun udmærker sig nu på scenerne rundt omkring i landet, hvor hun har blæst publikum væk med en unik og stærk, men følsom vokal. Derudover har hun optrådt for hendes majestæt Dronningen. 

Hun har i samarbejde med pladeselskabet Sound Seduction lavet debut singlen ”Give It A Go”, som er blevet tilføjet til radio i Danmark og kan findes på virale playlister på Spotify. 

Skulle man pege på en dansk efterkommer af de internationale retro-soul-queens som Duffy og Winehouse, skulle det være hende her. Du kan forvente at høre mere fra dette unge talent.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.