Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
mh_1920x870px.jpg
29. marts 2019 kl. 22:00
Fri entré

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er fri entré og musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 22.00 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens andre koncerter er færdige. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Om Frederikke Bohr

Frederikke Bohr er en dansk Soul-sangerinde og sangskriver, som skriver og synger om at kaste sig hovedkulds ud i livet, opleve både kærlighed og smerte, og komme igennem stærkere og klogere – og med fornyet livsgejst. Hun skaber sit eget unikke musikalske univers med stor inspiration fra genrer som Soul, R&B, Funk og Jazz, og på sin engelsksprogede debut EP ”Unbreakable” på seks sange fra 2018 går hun efter 70’ernes karakteristiske ”tætte” bandlyd, blæs, masser af kor og live-udtryk i sine sange. Med et stærkt hold musikere og en ekvilibristisk vokal sætter hun fokus på sangenes fortælling, der udtrykker en stærk blanding af styrke og sårbarhed.

Frederikke er i aften akkompagneret af den nordjyske guitarist Lasse Sandkamm, og publikum kan forvente en koncert med masser af sjæl, hvor de vil blive taget med ud på en musikalsk rejse båret af Frederikkes på én gang stærke og sårbare vokal, og hendes intensitet og nærvær på scenen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.