Musikkens Hus fylder 5 år

Fredag 29. marts har Musikkens Hus 5-års fødselsdag. I den anledning vil vi gerne invitere nordjyderne inden for til en hyggelig dag med gratis rundvisninger og musik samt gratis kage og kaffe.
foedselsdagsbillede3.jpg
29. marts 2019 kl. 09:00
Fri entré

Gratis rundvisninger

Kl. 09.00-10.00 (to rundvisninger)
Kl. 10.30-11.30 (to rundvisninger)
Kl. 14.30-15.30 (to rundvisninger)
Kl. 16.00-17.00 (to rundvisninger)

Mød op i husets Indgangsfoyer, hvor vores dygtige rundvisere står klar til at byde velkommen (kræver ikke tilmelding). Rundvisningerne er gratis, og I kan glæde jer til at komme rundt til de mest interessante dele af Musikkens Hus.

En engageret rundviser viser huset frem og fortæller samtidig i lette overskrifter om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulissen. Du vil få en masse sjov viden: Vidste du f.eks., at de mange amøber, der pryder væggene i Koncertsalen, er limet på ved håndkraft? Eller at der faktisk findes over 800 døre rundt omkring i Musikkens Hus?

OBS: Dette er en travl dag. Der kan derfor være dele af huset, som ikke indgår i rundvisningerne.

Musik & kage (fri entré)

Kl. 15.00-17.00: Loungemusik med den lokale sangerinde Line Gade.
Kl. 16.00: Fødselsdagssang og gratis fødselsdagskage + kaffe/saftevand. Vores administrerende direktør, Lasse Rich Henningsen, holder en fødselsdagstale og udtrækker vinderen af vores store årskort-konkurrence.

Vind et årskort til Musikkens Hus

I anledning af vores fødselsdag udlodder vi vores største præmie til dato. Du kan nemlig lige nu deltage i konkurrencen om et 2019 ÅRSKORT til Musikkens Hus. Årskortet giver adgang for to personer til hele fem arrangementer om måneden resten af 2019.

Deltag lige HER.

Bemærk venligst: Årskortet gælder alle Musikkens Hus’ egne arrangementer, koncerter med Aalborg Symfoniorkester samt foredrag arrangeret af Tikko. Der tages forbehold for udsolgte arrangementer, og billetterne må ikke videresælges.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.