Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_livsvaerk_faellessang_1920x870px.jpg
05. maj 2019 kl. 15:00
Fri entré

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret 2019 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens koret Livsværk slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Livsværk er et rytmisk kor under ledelse af Liv Lund Poulsen, som er kandidatstuderende i korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Koret er ungt og sprudlende, der med Livs store erfaring fra kormusikken har kastet sig ud i at opføre og nyfortolke kendte sange i et frit og eksperimenterende musikalsk univers. 

Ud over at synge traditionelle og utraditionelle korsatser, gør koret også meget ud af at opføre improvisatoriske værker, som sangerne finder på i øjeblikket under kyndig direktion fra korlederen.

Livsværk vil synge en koncert med fællessang i fokus, når de 5. maj gæster Musikkens Hus, og hertil vil koret medbringe en bred vifte af både nye og gamle sange samt udvalgte korsatser. Derudover vil koret underholde med vokalimprovisation, hvor musikken blomstrer og opstår i øjeblikket.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.