Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_hjoerringkammerkor_1920x870px.png
06. oktober 2019 kl. 15:00
Fri entré

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2019 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Hjørring Kammerkor slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Hjørring Kammerkor er et blandet kor med ca. 25 musik- og sangglade sangere, der kommer fra hele Vendsyssel. Korets mål er at nå så højt et musikalsk niveau som muligt. Koret fejrede 40 års jubilæum i september 2018.

Korets dirigent er Anne Mette Vennegaard, uddannet kor- og ensembleleder fra Nordjysk Konservatorium, organist ved Gug Kirke.

Koret er nok mest kendt for den klassiske kormusik, hvor kammerkorets dna er musikalske fortolkninger af danske og nordiske sange og også større klassiske værker som fx Bachs Johannes-Passionen, Juleoratoriet, Händels Messias og Faurés Requiem mm.

Koret har adskillige gange arbejdet sammen med Ensemble Zimmermann ledet af Lars Colding Wolf.

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.