Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_groovy-gospel_1920x870px.png
01. december 2019 kl. 15:00
Fri entré

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2019 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens koret Aalborg Groovy Gospel slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Aalborg Groovy Gospel tæller omkring 60 sangere og er ét af Nordjyllands største gospelkor. Koret har i år 10 års jubilæum og har siden opstart haft et aktivt koncertliv i hele Nordjylland. Aalborg Groovy Gospel leverer altid en koncertoplevelse med masser af energi, glæde og varme som vækker begejstring hos publikum. 

Koret ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, som har stor erfaring med gospel både som udøvende kunstner og underviser i hele landet.

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.