Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_blackrussian_1920x870px.png
01. september 2019 kl. 15:00
Fri entré

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2019 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens koret Ulige Uger slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Black Russian er en vokalgruppe på fem kvinder og to mænd, der holder til på Nordkraft i Aalborg. Gruppen har under navnet Black Russian eksisteret i mere end 15 år, men den nuværende konstellation er relativt ny. 

Black Russian har et blandet repertoire med danske og engelske sange. Inspirationen kommer fra både danske og udenlandske vokalgrupper og kor som for eksempel Pentatonix, Pust, Zap Mama og Vocal Line.

Til koncert med Black Russian kan man som publikum høre smukke lydbilleder, fede grooves, lækre harmonier og bevægende ballader i en skøn blanding.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.