Middle East Peace Ensemble

Oplev en musikalsk smeltedigel af mellemøstlig musik, når trioen Middle East Peace Ensemble spiller i Musikkens Hus’ Øvre Foyer.
mh_middle-east-peace_1920x870px.png
23. oktober 2019 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

Middle East Peace Ensemble er en videreførelse af det kendte Middle East Peace Orchestra, som solooboist i Det Kgl. Kapel Henrik Goldschmidt skabte i 2003. Det bygger på det samme idegrundlag - nemlig en tro på musikken som et universelt sprog, der evner at bygge bro og skabe forståelse og fællesskab mellem mennesker fra forskellige kulturer.

De fastlåste konflikter i Mellemøsten var den konkrete udfordring, som ansporede Goldschmidt til at håndplukke musikere fra forskellige kulturer med lyst og vilje til at gå ind i hinandens musikalske traditioner og lære hinandens musik at kende. Resultatet er en musikalsk smeltedigel af mellemøstlig musik, som bygger broer og udtrykker et håb om fred.

Ensemblet, som gæster Musikkens Hus, er en trio, hvis medlemmer er blandt de førende musikere på deres respektive instrumenter. Foruden Henrik Goldschmidt, der regnes for en af de bedste klezmer-oboister i verden, kan du også se frem til at opleve harmonika-virtuosen Anders Singh Vesterdahl samt Bilal Irshed, der spiller det arabiske strengeinstrument oud. 

Henrik Goldschmidt skabte i 2011 Goldschmidts Musikakademi på Nørrebro i København. En gratis musikskole for børn, der af økonomiske og sociale årsager ikke har adgang til anden musikundervisning. Sidste år åbnede så et Goldschmidt Akademi i Aalborg Øst som en selvstændig institution, støttet af bl.a. Det Obelske Familiefond og med tæt forbindelse til den københavnske musikskole.

Program

Programmet tager udgangspunkt i øjeblikket og omfatter både mellemøstlig og klassisk europæisk musik samt egne kompositioner.

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub, hvor du får 40% rabat på seks inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Klubpris: 780,- inkl. gebyr (rabat: 520,-)

Læs mere her. 

Køb dit medlemskab her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.