Michael Learns to Rock

De er ét af dansk musiks mest succesfulde og populære bands. Nu kan du se frem til at opleve Michael Learns to Rock spille nogle af bandets absolut største hits fra en 30 år lang karriere samt de bedste sange fra 2018-albummet STILL, når de går på scenen i Musikkens Hus.
mh_mltr_1920x870px.jpg
21. februar 2019 kl. 20:00
DKK. (1) 355,- (2) 300,- NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Michael Learns to Rock har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har Michael Learns to Rock formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden. 

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, gik  Michael Learns to Rock i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begyndte indspilningen af hvad der endte med at blive bandets 9. studiealbum. Albummet STILL udkom i foråret 2018, og har taget Danmark med storm.  

Glæd dig til at opleve Michael Learns to Rock i Musikkens Hus, hvor de vil levere en perlerække af de bedste sange fra bandets lange karriere, og naturligvis også et par sange fra deres nyeste album.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.