Lars Christiansen

Oplev Lars Christiansen i et helt nyt foredrag
lars-christiansen-tikko.jpg
05. marts 2019 kl. 19:00
DKK (1) 329,- (2) 279,- inkl. gebyr. NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Efter at have begejstret tusindvis af mennesker i håndboldhaller og ved TV-skærme rundt i Europa, turnerede Lars Christiansen med stor succes for et par år siden landet tyndt med sine enormt underholdende foredrag. Lars Christiansen er nu klar med et helt nyt foredrag, hvor han lukker op for endnu flere anekdoter - og går helt tæt på! Både i forhold til sin egen karriere, i forhold til sit syn på håndbold-Danmark 2019 og nogle af nyere tids succeser, men også mere turbulente og kontroversielle perioder i dansk håndbold. Noget han som håndbold-kommentator selvfølgelig har været lidt tættere på end de fleste.

Kom med bag kulisserne

Udover masser af sjove håndboldhistorier og kig bag kulisserne ved EM- og VM-slutrunder, den danske og tyske håndboldliga og livet som kendt håndboldstjerne, så åbner Lars også ærligt op for den tid som kommer bagefter. Og ikke mindst det spørgsmål, som rigtig mange store sportsstjerner (nok flere end vi tror) slås med: Hvad så, nu?

For hvordan finder du retning, mening, mål og sammenhæng i dit livs nye kapitel efter den aktive sportskarriere er stoppet, og harpiks og håndboldsko er lagt på hylden? Og din hverdag og weekender pludselig ikke længere er super-tilrettelagte med træning og kampprogrammer? Og stilheden efter sidste slutfljøt næsten larmer?

Lars lover, at det bliver både hudløst ærligt, men også super underholdende!

Tid til dit spørgsmål

Og så snydes du selvfølgelig heller ikke for Lars´ ”berømte” og underholdende speed-spørgerunder. hvor du får lov at spørge ind til hvad som helst. Men så også skal kunne tåle et rapt modsvar.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.