Langsom lørdag

Små mennesker, store instrumenter med kontrabassisterne Ian Berg og Jeffrey White. Bedst egnet for børn i alderen 3-8 år.
mh_1920x870px.png (12)
02. november 2019 kl. 14:00
Dkk. 50,- inkl. billetgebyr Varighed ca. 40 minutter

Denne gang til 'Langsom Lørdag' skal vi møde kontrabassisterne Jeffrey (Jeff) og Ian, som ud over at være kollegaer i Aalborg Symfoniorkester, også er rigtig gode venner og elsker at snakke sammen... om kontrabasser!

Blot 11 og 12 år gamle begyndte de at spille kontrabas. De elsker begge at lave store, kraftige og dybe lyde med kontrabasserne, så ved koncerten skal du nok forberede dig på liiidt larm og på at høre kontrabas på en helt ny måde. Men bare rolig, mest af alt bliver det en fest, hvor du både vil opleve kendt orkestermusik og børnesange, som er både sjovt og let at lytte til.

Hvad er 'langsom lørdag'?

Aalborg Symfoniorkester præsenterer fem langsomme lørdage, hvor du – for en stund – kan trække stikket ud og bare nyde musik og tid sammen med dit barn eller barnebarn. Vi har sammensat en række spændende programmer for familier med børn i alle aldre.

Læs mere om Rundt om Musikken

Læs mere om Langsom Lørdag 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.