Karl William

På kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med R&B, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop, hvor eftertænksomhed og ærlighed er i fokus.
mh5_karl-william_1920x870px.jpg
09. februar 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Support: Danni Toma

Karl William har formået at slå benene væk under musikbranchen og anmelderne, da han som 18-årig lagde debutsinglen ”Kostumeramt” på nettet tilbage i 2013. Siden er det kun gået op ad bakke for det unge talent, som skriver om og gengiver livet, som livet er, med en poetisk og meget ærlig tilgang til alt, hvad han ser og oplever.

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der siden har bevæget sig fremad i hastig fart.

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen understregede sangerens store talent og satte ham for alvor fast i danskernes bevidsthed. Mange vil også genkende Karl Williams unikke lydunivers på singlen ”Samme Vej” sammen med Toppen af Poppen-kollegaen Burhan G. En sang, der ved flere lejligheder har ligget øverst på de danske hitlister i 2018.

Karl William er ved flere lejligheder blevet fremhævet som bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som: ”En dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd, der i de senere år har haft stor succes med følsomme fraseringer, selvudleverende tekster og et stilet lyddesign fuld af lilla røg og narkotisk slæbende beats.”

Om den kommende tour udtaler Karl William selv:

Vi har efterhånden brugt de seneste par år på at færdiggøre vores album “Livet, Faldet & Alt Det Andet”. Det er blevet den seneste nye fortælling om hvordan jeg har det, og det glæder jeg mig til at komme næremere ind på, når vi tager på Tour i foråret. Folk kan forvente et set-up der matcher pladens Univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet. Vi glæder os som aldrig før.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.