Kajsa Vala

Oplev det fremadstormende talent Kajsa Vala, når hun gæster Musikkens Hus i foråret og lad dig bevæge af en vidunderlig blanding af rock, folk og country med en snert af nordisk melankoli.
mh_kajsa-vala_1920x870px.jpg
01. marts 2019 kl. 21:00
Dkk. 175,- inkl. gebyr - Stående unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og forårets turné har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.

Dansk- islandske Kajsa Vala er en vidunderlig blanding af americana, rock, folk og country, men også med en snert af nordisk melankoli over sig - referencerne tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin.

Kajsa Vala er en fortryllende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på én og samme tid. Med sig på scenen har hun et velspillende band, der vinder nye tilhørere overalt, hvor de kommer frem. Senest har de vundet Fatter Eskil Prisen på 25.000 kr. og GAFFA har netop nomineret deres koncert på SPOT i 2017 til en af de bedste festivalkoncerter hele året.

Det siger anmelderne:

Kajsa Vala er alt andet end en kliché, GAFFA (fem stjerner)

Kajsa Vala indledte sin vinter/forårs-tour på hjemmebanen med en overbevisende opvisning af vellydende americana. GFROCK (fem stjerner)

Overlegne Kajsa Vala overvinder alt, GAFFA (fem stjerner)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.