JOHN

”JOHN” er en hyldestkoncert med Rasmus Bjerg, der inviterer nye og gamle rullesten med til fest i Musikkens Hus
john_slider_1920x870px.jpg
06. april 2019 kl. 20:00
DKK. 405,-inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i danskernes hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år være fyldt 90 år. 
 
Og nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Den 22. marts 2019 drager Rasmus Bjerg på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske otte-mands orkester. 
 
Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.
 
”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”. 
 
”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes, John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter én, som du ikke kan synge bare lidt med på, f.eks. "Der er noget galt i Danmark" eller "Fut i fejemøjet". Og det er da ret fantastisk!”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.