Jan Svarrer, Charlotte Guldberg & Lars Boye

Kom til en hyggelig eftermiddag i Øvre Foyer med entertainer og trubadur Jan Svarrer, skuespiller Charlotte Guldberg og pianist Lars Boye.
mh_1920x870px.png (13)
03. november 2019 kl. 15:00
Fri entré

Skuespiller Charlotte Guldberg synger sange fra sit brede repertoire inden for både musicals og revy akkompagneret af Lars Boye på klaver.

Charlotte bliver kaldt dronningen af dansk musical, hvor hun på Det Ny Teater har spillet hovedrollen i bl.a. The Sound of Music, Skønheden og Udyret, The King and I, Mary Poppins og Evita.Herudover har hun på TV medvirket i bl.a. Ørnen, Forbrydelsen og Emma og Julemanden. Anmelderne har kaldt Charlotte for en “guldfugl” og for “vores mest muntre sangfugl”.

Du kan også glæde dig til at opleve Jan Svarrer optræde med sine egne lunefulde sange og tekster. Med rutineret hånd blander han komik og musik til hverdagshumoristiske situationer. Som manden der er døden nær med 37,7 i feber, den udkørte folkeskolelærervikar, eller underviseren i kommunikation der ikke kan kommunikere. For ikke at tale om øvelser udi krop og rytmik!  Og meget mere.  Musikken springer ubekymret rundt fra jazz, vise og rock’n’roll. Humoren både er ligetil og kringlet. Timingen er træfsikker og kropskomikken ubetalelig!

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.