HUSH og Danmarks Underholdningsorkester

Med over 100.000 solgte plader og 25.000 koncertbilletter i 2018, har HUSH i sandhed bevist sin position og er blevet folkeeje. Nu kan du opleve duoen i Musikkens Hus med det anerkendte Danmarks Underholdningsorkester.
mh_hush-ny_1920x870px.jpg
25. april 2019 kl. 20:00
DKK. 370,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Oplev de smukke americana- og pop-country-sange, der har solgt over 100.000 albums, i et helt nyt format, når et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre drysser symfonisk magi og stjernestøv over HUSHs sange. En koncert, hvor publikum drages ind i en ny dimension af duoens univers. Hvor den karismatiske og humoristiske forsangerinde, vil tage publikum på en rejse fra start til slut - med både nyfortolkinger af deres egne sange samt glimt fra ”Toppen af Poppen”.  

HUSH Sangerinden Dorthe Gerlach siger:

"Vi har turneret med vores eget band og senest helt akustisk her i efteråret. Men at stå på scenen med Underholdningsorkestret i ryggen bliver virkeligt en 'once in a lifetime' oplevelse! Det sus du mærker fra sådan et orkester, er helt ubeskriveligt, og jeg glæder mig til at udforske de mere filmiske farver i musikken"

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i år, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”.

Koncertanmelderne skrev:

***** “Ren magi" Gaffa

***** “Hush flyver højere end nogensinde” Fyens Stiftstidende

**** “Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende

***** “Dorthe Gerlach er et fund på en scene” Randers Amtsavis

Tilbage i 2011 mødtes HUSH og Underholdningsorkestret én enkelt magisk aften i DR Koncertsalen. Koncerten blev foreviget på et live album. Lige siden har de drømt om at arbejde sammen igen. Både for at komme længere ind i musikken og længere ud i landet med en fælles turné.

Siden tiden i DR har Danmarks Underholdningsorkester markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder - blandt andet en flot anmeldt koncertrække med Mads Langer i løbet af sommeren 2018. Andreas Vetö, direktør for orkesteret, udtaler om samarbejdet med HUSH:

“Det er en kæmpe fornøjelse at skulle på turné med HUSH. Dorthe og Michael har lavet noget af de seneste års bedste danske folk-pop, og med vores fælles historie føles et samarbejde helt naturligt. Danmarks Underholdningsorkester glæder sig til at møde det danske publikum i selskab med HUSH og en masse fantastisk musik.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.