Helgi Jonsson

Glæd dig til en helt særlig koncert med islandske Helgi Jonsson, når han gæster Musikkens Hus i kølvandet på udgivelsen af sit femte studiealbum. Med på scenen er Tina Dickow, som han netop har spillet med for fulde hus - men på Tinas turné. Nu bytter de roller og gæster landets fire største byer med Helgi Jonsson som headliner.
mh_helgi_1920x870px.jpg
20. september 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr

Support: Pétur Ben

 

Om Helgi Jonsson

Vi oplevede ham i Musikkens Hus i januar 2019, hvor han spillede to udsolgte koncerter med Tina Dickow på hendes turné med albummet 'Fastland'. Et album som Helgi har produceret, ligesom han har gjort det med Dickows foregående tre albums.

Nu udkommer hans eget femte studiealbum 'Intelligentle' (den 15. marts 2019). I den forbindelse gæster han de fire største danske byer i eget navn til september. Islændingen med den store stemme spiller selv på klaver, guitar og trækbasun, og med sig ved koncerterne har han Tina Dickow på vokal, guitar, trommer og "lyde".

"Vederkvægende vellyd", skrev Gaffa i sin 5-stjernede anmeldelse af Helgi Jonsson sidste koncert i Aarhus.

Fra det det nye album kan man se videoer til sangene 'Lofa Mér' og 'Hundred Miles'. Begge med stærk brug af den islandske natur, som også gennemtrænger Jonssons musik.

Gå ikke glip af en smuk oplevelse, når den islandske singer/songwriter går på scenen i Musikkens Hus til september. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.