Harry Potter og Flammernes Pokal™ in Concert

Genoplev magien fra Hogwarts™, når Musikkens Hus viser Harry Potter og Flammernes Pokal™ med live symfoniorkester, som opfører Patrick Doyles ikoniske musik.
hp4_mh_website_background_1920x870.jpg
10. oktober 2019 kl. 19:00
Dkk. (1) 430,- (2) 375,- (3) 330,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer og 40 minutter

De populære filmkoncerter vender nu tilbage til Musikkens Hus med den længe ventede fjerde film i serien. I Harry Potter og Flammernes Pokal™ bliver Harry på mystisk vis udvalgt til at deltage i turneringen Magisk Trekamp, hvor han møder en drage, vanddæmoner og en forhekset labyrint – blot for at opdage, at han befinder sig i Lord Voldemorts jerngreb.

Alting vil ændre sig, når Harry, Ron og Hermione forlader barndommen for altid og møder udfordringer, som overgår deres vildeste fantasi.

Mens Harry Potter og Flammernes Pokal™ projiceres i HD på det store biograflærred, vil Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Timothy Henty opføre hver en tone af Patrick Doyles ikoniske musik.

Harry Potter og Flammernes Pokal™ vises med engelsk tale og danske undertekster, og filmkoncerten præsenteres i samarbejde med CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products.

Målgruppe: Fra 11 år.  

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.