Grevinde Alexandra

Du har nu en enestående mulighed for at opleve og komme lidt tættere på grevinde Alexandra på en helt særlig aften
mh_grevinde-alexandra_1920x870px.jpg
04. marts 2019 kl. 19:00
DKK 299,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Alexandra med udgangspunkt i sin nye bog Mit lykkelige land fortæller om både sit eget liv og sit syn på Danmark - et land, som hun i dag nu selv føler sig 100% en del af.

Aftenen er en rejse i Alexandras eget liv og en personlig fortælling om, hvordan hun blev prinsesse og mor, og hvad det hele og Danmark har betydet for hendes eget liv – og hendes egen lykke.

Mit lykkelige land

Alexandra udgav for nylig bogen ’Mit lykkelige land’, som hun kalder en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker. I bogen forsøger hun bl.a. at finde svar på, hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd? I sin søgen rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet, men turen bliver samtidig også en personlig rejse i erindringen. Tanker hun også vil dele med os til foredraget.

Foredrag og spørgsmål fra salen

Aftenen er delt op i to dele: En første del, hvor grevinde Alexandra vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben samtale- og spørgesession, hvor grevinde Alexandra efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon helt ekstraordinært vil besvare en række spørgsmål fra publikum. Selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra er mor til HH Prins Nikolai og HH Prins Felix fra ægteskabet med HKH Prins Joachim (g. 1995-2005). Hun er født og opvokset i Hongkong og taler både engelsk, fransk og tysk, forstår italiensk og japansk. Og ja - så bor hun i dag i København og taler flydende dansk!. Sammen med professor Tim Fort forfatter til bogen ’The Sincerity Edge’ om forretningsetik. Medlem af bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals og formand for Ethics and Compliance Committee samme sted. I 2018 Leader in Residence på The Kelley School of Business i Indiana, USA. Protektor for en lang række danske institutioner og organisationer. Har tidligere arbejdet som børsmægler i Hongkong og som vicedirektør i GT Management, Hongkong.

God foredragsoplevelse - i gode rammer

Vi ønsker at give dig en god aften og foredragsoplevelse og afholder derfor altid vores arrangementer i behagelige og professionelle rammer.  Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Der vil også være mulighed for at købe et eksemplar af Mit lykkelige land i forbindelse med foredraget.

Aftenen og foredraget er arrangeret i tæt samarbejde med High Performance Institute.

I Mit lykkelige land rejser Alexandra rundt i Danmark - men den 4. marts gør hun altså holdt i Aalborg - og det glæder vi os rigtig meget til.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.