Grarup Allstars

Lad dig bevæge af fem fænomenale musikere og en helt enestående sangerinde, når Grarup Allstars, som er Månedens Must Hear, gæster Musikkens Hus med deres berusende blues- og soulnumre.
mh_grarup_allstars.jpg
29. november 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

Med Blues Live Prisen 2019, cementerede Garup Allstars sin position som ét af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

For tilhængere af blues og soul bliver det en koncertoplevelse ud over det sædvanlige at se og høre Grarup Allstars i Musikkens Hus’ stemningsfulde Intimsal. Deres navn har de nemlig ikke fra fremmede.

Margrete Grarup er uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium. Hun er med sin sublime kontrol, sine fraseringer og indføling landets måske bedste bluessangerinde – og ledsaget af fem fænomenale musikere. Glæd dig til at opleve Ben Webster-prisvinder Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth, Niels Mathiasen fra Gnags på saxofon, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensen og ikke mindst Esben Bach på trommer.

”Det var simpelthen fra starten en fornøjelse at høre dette band, som må være en stærk kandidat til titlen som Danmarks mest velspillende orkester. De lignede et band, der hyggede sig med at spille sammen, og den slags stemning smitter af på publikum,” lød anmelderroserne fra BluesNews’ Jakob Wandam, da Grarup Allstars i 2017 spillede i Aalborg.

Vi tør derfor godt garantere en enestående koncertoplevelse med seriøsitet, humor og en smittende spilleglæde, som vil efterlade publikum både rørte og en smule stakåndede.  

Månedens Must Hear

Grarup Allstars er en live-oplevelse af musikalske dimensioner. Derfor er bandet vores anbefaling denne måned. Hør Margrete Grarup synge 'Georgia'.

Medvirkende

Uffe Steen, guitar
Palle Hjorth, orgel & kor
Niels Mathiasen, saxofon
Niels Nello Mogensen, bas & kor
Esben Bach, trommer
Margrete Grarup, vokal

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.