Ghost - The Musical

Glæd dig til smuk musik og storslået romantik, når en af det 20. århundredes største kærlighedshistorier genoplives som musical.
mh_ghost_1920x870.jpg (1)
23. marts 2019 kl. 19:30
Dkk. (1) Ung 505,- Voksne 580,- (2) Ung 380,- Voksne 455,- (3) Ung 300,- Voksne 380,- (4) Ung 125,- Voksne 200,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

GHOST er en af det 20. århundredes største kærlighedshistorier – et romantisk drama om ægte, evig kærlighed – og nu kan musicalen for første gang opleves på dansk grund. Den ikoniske og Oscarvindende film med Demi Moore og Patrick Swayze blev den bedst sælgende film i 1990, og i dag går musicalen sin sejrsgang over hele verden lige fra Broadway til West End - og nu også Musikkens Hus.

Sam og Molly lever et lykkeligt liv sammen, indtil de en dag udsættes for et røveri. Sam dør af sine kvæstelser, men vælger ikke at gå ind i det lys, der viser sig for ham. Han bliver på jorden som et spøgelse, der er usynligt for alle levende. Sam bliver snart klar over, at omstændighederne omkring hans død ikke var som først antaget – der var tale om et mord, der var planlagt af en mand, der stod både ham og Molly nær. Sam må nu advare Molly og fortælle hende, hvad der er sket, så hun ikke udsættes for det samme.

Forrygende Frederikke Vedel og Mikkel Moltke Hvilsom har hovedrollerne som det legendariske par Sam og Molly – og Johannes Nymark som deres ven Carl. Du kan også opleve Jesper Asholt, Sara Gadborg, Mikkel Vadsholt og Joachim Knop. Castet akkompagneres af et live orkester af 9 musikere under ledelse af Mikkel Gomard.

Glæd dig til en medrivende musical, der tager dig tilbage i tiden og taler til alle sanser.

Heltemus Productions er arrangør af forestillingen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.