Dreamers’ Circus X-Mas

Oplev en trio af drømmende fornyere og alsidige spillemænd, når Dreamers’ Circus til december spiller julekoncert i Intimsalen med nordisk folk.
MH_Dreamers_Circus_jul.jpg
19. december 2019 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.

En sen nattetime i 2009 mødtes Ale, Rune og Nikolaj til en skelsættende jamsession. Det var kærlighed ved første tone, og et nyt band var født. Siden da har de tre folkemusikere udfordret de gamle traditioner og givet den nordiske folkemusik et nyt look, som er ombejlet verden over.

Musikken er i frit fald, når Dreamers’ Circus går på scenen. Med rødder i traditionsmusikken blander trioen nutidige kompositioner med filmiske stemningsbilleder og en sound inspireret af indiekunstnere som Bon Iver, Sufjan Stevens og Loney, Dear.

I årenes løb er det blandt andet blevet til priser ved Danish Music Awards, et Ridderkors og en stjernedryspris fra Kronprinseparret – samt en voksende lytterskare, der trofast følger bandets konstant nytænkende musik.

“Det er den mest fabelagtige forestillingskraft og det mest dirrende nærvær, der er på spil, når Dreamers’ Circus fornyer folkemusikken,” har Information beskrevet, mens Fyens Stiftstidende kalder trioen af folkemusikere for en ”seksstjernet lyksalighed”.

Derfor kan du godt begynde at glæde dig til december, hvor Musikkens Hus byder velkommen til Dreamers’ Circus X-Mas. Bandet lover drømmende nordisk folk samt julesange i nye klæder. 

Medvirkende:

Nikolaj Busk: flygel, harmonika, synths
Rune Tonsgaard Sørensen: violin, guitar, synths
Ale Carr: cittern, guitar, kanel, ukulele, træskoviolin, harmonium, synths

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.