De Profundis - Final Hour X Opera

Med udgangspunkt i aggression og gode melodier vil man på de skrå brædder kunne opleve metalbandet Final Hour skabe en unik koncertoplevelse i samspil med fire klassiske operasangere. Rammerne er sat i bandets dystopiske metal-univers, hvor håbet og livsgnisten afspejles i de stormfulde kompositioners klimatiske og melodiske passager.
mh_1920x870px.png (5)
09. august 2019 kl. 21:00
DKK 75,- inkl. billetgebyr Studenterhuset

OBS. Final Hour har erstatter bandet Heathe grundet sygdom. 

Til at forstærke dette univers, kan publikum opleve aalborgensiske mezzosopran Diana Haugland, der netop har endt sin konservatorieuddannelse som klassisk sangerinde; Laura Lehaff, der bor i Aalborg, har man kunnet opleve i musical på blandt andet Aalborg Teater; lyrisk sopran og blandt de få klassiske operasangere, der growler, Anitta Soliz Nielsen og baryton Jesper Buhl, der med en imponerende kraftfuld stemmepragt næsten fysisk berører publikum.
Final Hour er et velspillende melodeath-band med rødder i Aalborg. En by der har opfostret store bands indenfor genren. Ligesom bysbørnene i Mercenary, SmaXone og Mnemic, leverer Final Hour melodisk dødsmetal, der veksler mellem det smukke, melodiske og det hårde, brutale.

Final Hour består af:
Jacob Jensen – Vokal og Guitar
Jesper Fleckner – Guitar
Martin Haumann - Trommer
Rasmus Christensen – Bas og Vokal 

Sted: 

Studenterhuset i Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.