De frygtede pirater

Nu kan børn og andre barnlige sjæle komme med på en farefuld, interaktiv sørøverrejse med de frygtede pirater ombord på Drømmenes Skib, som sejler på musik.
mh_1920x870px.png (3)
12. maj 2019 kl. 14:00
Dkk. Børn 100,- Voksne 150,- inkl. gebyr. Koncerten er siddende unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Publikum kommer med ombord på Drømmenes Skib, der er styret af den legendariske Kaptajn Aquarius, der efter mange år til havs endelig sætter sejl mod Bermuda-trekantens oprørte vande for at finde Drømmenes Skat. Men nemt bliver det ikke, for skibet sejler på musik, og skattekortet er en gåde.

Koncerten er komponeret af Musikariets huskomponist Mathias Madsen Munch, og manuskriptet er udviklet i samarbejde med den anerkendte børnebogsforfatter Merlin P. Mann. Rollen som piratkaptajn synges af skuespiller Tomas Ambt Kofod, der senest lagde stemme til udyret i den danske udgave af Skønheden og Udyret (2017), og musikken bliver spillet af det forrygende pirat-ensemble, der spiller på bl.a. slagtøj, kalimba, klaver, cello, guitar og kontrabas.

Historien

Den legendariske Kaptajn Aquarius har lagt sin stolte skude, Drømmenes Skib, til kaj for at finde nye folk til sin slunkne besætning. Kun den hårde kerne, Charles Træben og piraten Percussia er tilbage efter den seneste rejse, men heldigvis møder de to uprøvede pirater, Petrus Pianoforte fra Nord og Bombadil Brumbas fra Syd op og lader sig lokke med på det næste – og farligste – togt: rejsen til den berygtede Bermuda-trekant. Her skulle nemlig den største piratskat i verden ligge begravet, og finder man den, bliver man Pirat over Alle Pirater!

Men først går den farefulde færd gennem en storm uden lige, en flyvende hollænder og altødelæggende malstrøm, og selv hvis det skulle lykkes at overleve hele vejen til Drømmenes Skat, er det kun, hvis Kaptajn Aquarius og hans besætning kan løse gåden, at de kan vende levende tilbage.

Forestillingen anbefales til børn fra 6 år og opefter.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.