ComKean med Elg på 2

ComKean og Den Mandige Elg er to populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter! Nu får du chancen for at opleve dem på helt tæt hold, når de optræder live i Musikkens Hus.
mh_comkean_1920x870px.jpg
02. juni 2019 kl. 18:00
Dkk. 325,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Så sker det! Efter en bragende succes med deres debutshow 'Comkean med Elg På', som over 4.000 glade fans og forældre rundt omkring i landet var inde at se, indtager to af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Det helt nye liveshow bygger på et gennemgående og meget centralt problem for de to YouTubere, nemlig hvornår noget tæller og hvornår det bestemt ikke tæller! Showet er en oplagt mulighed for at tage forældre, børn, bedsteforældre eller kæleguldfisk i hånden og tage ind at dele en hylende morsom oplevelse med masser af sjov og ballade. Og bare rolig, jeres bønner er blevet hørt! Der vil være mulighed for at møde ComKean og Den Mandige Elg efter showet til en highfive og en selfie. Ses vi?

Arrangør: Cdl Entertainment

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.