Claus Hempler

Glæd dig til at blive opslugt af Claus Hemplers melankolske univers, når hele Danmarks yndlings-crooner gæster Musikkens Hus til foråret.
mh_1920x870px.png
03. maj 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- Inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

De fleste husker formentlig Claus Hempler som frontfigur i bandet Fielfraz, der havde sin storhedstid i 90erne. Claus Hempler var bare 20 år, da bandet albumdebuterede i 1990. Da bandet, efter 3 albums og efter at have markeret sig som et markant live-navn, besluttede at gå hver til sit i slutningen af 90erne, sprang Hempler ud som solist. Først med jazzalbummet ”Charm School for Popsingers” sammen med Thomas Blachman og siden med albummet ”Hempler”, der i 2005 bl.a.  blev hædret med en Danish Music Award som ”Årets sanger” samt en Steppeulv som ”Årets vokalist”.

Hempler har endvidere i en årrække turneret med sangerinden Dicte i et sideløbende duoprojekt, som i november 2017 resulterede i albummet ”Uppers” og har desuden gjort sig bemærket på teaterscenen i diverse opsætninger. Og senest har den charmerende sanger foldet sig ud i årets udgave af Toppen af Poppen, hvor han brillerede med indlevede versioner fra kollegernes repertoire.

I skrivende stund er han i fuld gang med at indspille et nyt album, for første gang dansksproget, som er ude i foråret 2019. Umiddelbart derefter er han igen på landevejen som solist med eget band. Om den kommende tour udtaler han:

”Jeg føler at jeg lige nu står med det bedste nye materiale jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.