Champian Fulton

Oplev amerikanske Champian Fulton i Musikkens Hus. Hun er ikke alene et teknisk jazztalent, men også en charmerende og medrivende performer.
mh_champian-fulton_1920x870px.png
07. september 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x45 min.

Allerede fra barnsben var Champian Fulton omgivet af jazz. Hendes far, jazztrompetist Stephen Fulton, var nær ven af jazzmusikere som Major Holley og Clark Terry, der inspirerede den unge Fulton. Som blot 10-årig havde Champian sin professionelle debut ved Terrys 75-års fødselsdagsfest, og siden er det kun gået fremad for det unge jazztalent fra Oklahoma.

Fulton har bjergtaget publikummer på New Yorks fineste jazzklubber og i koncertsale verden over, ligesom hun har gæstet et utal af jazzfestivaler og optrådt med jazzikoner som Lou Donaldson, Frank Wess og Buster Williams.

"An assured vocalist with a galvanizing presence,” har roserne lydt fra The New Yorker, mens Detroit Free Press kalder Fulton for sin generations mest talentfulde jazzsangerinde.

Du kan derfor godt glæde dig til en forrygende aften, når Champian Fulton dykker ned i den amerikanske sangskat og giver sine personlige og stærkt charmerende fortolkninger. Fulton er ikke alene et lysende talent som sangerinde og pianist – hun er også en særdeles medrivende performer.

Musikkens Jazzklub

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub, hvor du får 30% rabat på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Læs mere her. 

Køb medlemskab her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.