Caroline Henderson

Glæd dig til koncert med Danmarks ypperste jazzstemme, når hun sammen med Bo Kaspers Orkester-frontmand Bo Sundström går på scenen i Musikkens Hus med de største numre fra deres respektive karrierer samt nyt materiale, der er særligt udvalgt til lejligheden.
mh_5_henderson-bosse_1920x870px.jpg
08. februar 2019 kl. 20:00
Dkk. (1) 405,- (2) 325,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til en varm og intens koncertoplevelse, når Caroline Henderson inviterer en helt særlig gæst med på scenen, nemlig forsanger fra Bo Kaspers Orkester, Bo Sundström. Om samarbejdet fortæller Henderson:

For mig er det et helt specielt samarbejde. Bo Sundström har én af Skandinaviens bedste og mest personlige stemmer, og jeg glæder mig helt vildt til at synge sammen med ham.

Når de gæster de største koncertsale landet over, bliver det med et sæt, der kommer rundt i begges repertoirer. De vil optræde sammen og hver for sig, og de vil i forening skabe en hel unik musikalsk oplevelse. 

Vi spiller både nogle af mine sange, nogle af Bos og så noget, der er helt specielt udvalgt til lejligheden. Det bliver på svensk, dansk og nok også engelsk. Jeg er så spændt på at præsentere det for publikum, siger Henderson.  

Om Caroline Henderson

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som én af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Om Bo Sundström

Bo Sundström er svensk sanger og sangskriver. Han er bedst kendt som forsanger i Bo Kaspers Orkester, men har også i eget navn udgivet flere albummer. Bo Kaspers Orkester har et stort publikum i Danmark og er kendt og elsket for deres særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition i sange som ”Dansa på min grav”, ”Ett & Nol”, ”Hon är så söt”, ”Vi kommer aldrig att dö” og ”I samma bil”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.