Bjørn Eidsvåg

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg har et stort og trofast publikum i Danmark. Danskerne har taget nordmanden med den store livsvisdom og fortælleglæde til sig. Hans sange og musiks universelle indhold appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger.
mh_bjoern-eidsvåg_1920x870px.jpg
10. april 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr Koncerten er siddende unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Bjørn Eidsvåg bruger sine tekster og sin musik til at kommunikere med sit publikum om alle aspekter af det at være et tænkende menneske.

Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: Vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, noget som i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssyns-båse.

Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

Senest udgav sangskriveren “Far faller” som sit 25. album, og det blev et af de bedst-sælgende album i Norge i 2013. “Klassisk Bjørn Eidsvåg” var ligeledes en bragende succes, der blev til i et samarbejde med “Kringkastningsorkestret”, hvor en række af Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester. 

Når Bjørn Eidsvåg er på turné i Danmark er han altid ledsaget af et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere.

Pressen skrev bl.a:

“Eminente Eidsvåg”  “... Og sådan veksler han aftenen igennem fornemt mellem lidt længere, lune, let stand-up-prægede forløb – og kontant, robust, bundsolid musik” Nordjyske

“Ganske vist er Eidsvåg mest kendt og elsket for sine tekster, men skulle man som dansker ikke forstå et pløk af det nynorske, er musikken alene mere end grund nok til at opsøge en koncert.” Gaffa (fem stjerner)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.