Julejazz

Glæd dig til julejazz med velkendte evergreens og nordiske folkemelodier, når Bjarke Falgren - Filip Jers Kvintet indbyder til dansk-svensk jul i Musikkens Hus til december.
bjarke_falgren_filip_jers_kvintet_jul.jpg
06. december 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

Den Grammy-vindende danske violinist Bjarke Falgren og den svenske mundharpe-virtuos Filip Jers dannede i 2015 en supergruppe med nogle af Skandinaviens bedste jazzmusikere. Kvintetten turnerede flittigt og spillede succesfulde hyldestkoncerter til ære for både Svend Asmussen og Toots Thielemans.

Den musikalske kemi blomstrede både på og udenfor scenen, og i 2018 drog de fem musikere således også på en julejazz-turné i 14 udsolgte musikhuse.

I 2019 fortsætter de succesen med de populære julekoncerter, der rammer den nordiske folketone med en blanding af velkendte evergreens, swing jazz og nordiske folkemelodier i stilsikre og smagfulde arrangementer – helt i Svend Asmussen og Toots Thielemans’ ånd.

Bjarke Falgren og Filip Jers akkompagneres af nogle af Skandinaviens mest efterspurgte jazzmusikere, som er kendte ansigter fra et utal af sammenhænge.

Medvirkende

Bjarke Falgren, violin (DK)
Filip Jers, harmonika (SE)
Jacob Fischer, guitar (DK)
Hans Backenroth, bas (SE)
Kristian Leth, trommer (DK)

Musikkens Jazzklub

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub, hvor du får 30% rabat på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Læs mere her. 

Køb medlemskab her.

 

Koncerten er muliggjort af Torben Vejs Fond.

 

Koncerten er muliggjort af Torben Vejs Fond.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.