Julejazz

Glæd dig til julejazz med velkendte evergreens og nordiske folkemelodier, når Bjarke Falgren - Filip Jers Kvintet indbyder til dansk-svensk jul i Musikkens Hus til december.
bjarke_falgren_filip_jers_kvintet_jul.jpg
06. december 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

Den Grammy-vindende danske violinist Bjarke Falgren og den svenske mundharpe-virtuos Filip Jers dannede i 2015 en supergruppe med nogle af Skandinaviens bedste jazzmusikere. Kvintetten turnerede flittigt og spillede succesfulde hyldestkoncerter til ære for både Svend Asmussen og Toots Thielemans.

Den musikalske kemi blomstrede både på og udenfor scenen, og i 2018 drog de fem musikere således også på en julejazz-turné i 14 udsolgte musikhuse.

I 2019 fortsætter de succesen med de populære julekoncerter, der rammer den nordiske folketone med en blanding af velkendte evergreens, swing jazz og nordiske folkemelodier i stilsikre og smagfulde arrangementer – helt i Svend Asmussen og Toots Thielemans’ ånd.

Bjarke Falgren og Filip Jers akkompagneres af nogle af Skandinaviens mest efterspurgte jazzmusikere, som er kendte ansigter fra et utal af sammenhænge.

Medvirkende

Bjarke Falgren, violin (DK)
Filip Jers, harmonika (SE)
Jacob Fischer, guitar (DK)
Hans Backenroth, bas (SE)
Kristian Leth, trommer (DK)

Musikkens Jazzklub

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub, hvor du får 30% rabat på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Læs mere her. 

Køb medlemskab her.

 

Koncerten er muliggjort af Torben Vejs Fond.

 

Koncerten er muliggjort af Torben Vejs Fond.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.