Bisse

”Tanmaurk” er navnet på Bisses niende album, som er sangerens Danmarksrevy og review af Danmark. Albummet er indspillet i samarbejde med Copenhagen Phil, der giver sangene et symfonisk og storladent svæv i Adi Zukanovics arrangementer.
mh5_bisse2_1920x870px.jpg
08. februar 2019 kl. 20:00
DKK. 200,- inkl. gebyr. Koncerten er stående unummereret. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Onsdag d. 30. januar begynder Bisses nye turné Tanmaurkrevyen med et brag i Radiohusets Koncertsal. Her uropførrer Bisse og hans band Tanmaurk-albummet, som udkom til stor begejstring i november. For albummet er Bisse siden blevet nomineret til en Steppeulv for Årets Sang og Årets Komponist, ligesom det blev offentliggjort i sidste uge at Tanmaurk er nomineret til Nordic Music Prize 2019, som et af ialt tolv nordiske værker.

Tanmaurkrevyen bliver den dyreste og mest ambitiøste Bisse tour nogensinde. Om turnéen udtaler Bisse: "Vi skal se Danmark passere revy! En aften hvor alt og alle bliver taget op til revision, og hvor gensynsglæden vil lide et alvorligt knæk."

Glæd dig til at opleve Bisse i Musikkens Hus fredag den 8. februar. 

Medvirkende

Adi Zukanovic, synths
Lars Bech Pilgaard, guitar
Bjørn Heebøll, trommer
Mads Brinch, bas

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.