Bernhoft & The Fashion Bruises

Med fokus på mennesker, instrumenter og nærværende musik er Bernhoft & The Fashion Bruises’ mål at hive folk ud fra Facebook og tilbage til virkeligheden.
mh_1920x870px.png (2)
11. maj 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr - Stående unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Til foråret gæster den GRAMMY® Award-nomineret norske sanger, multi-instrumentalist, sangskriver og producer Jarle Bernhoft Musikkens Hus med helt nyt materiale og en kæmpe spilleglæde.

Ti år efter debutalbummet "Ceramik City Chronicles" blev lanceret med Jarle Bernhoft som soloartist, udkom hans nye album ”Humanoid” den 24. august 2018. Denne gang har han haft sit normale band, The Fashion Bruises, med hele vejen, og optagelsen er foregået mere eller mindre live. Optagelsesprocessen var på mange måder en tilbagevenden til rødderne for Jarle, der bragte bandet på en to-ugers "band camp" på Nordhordland folkehøgskole på Frekhaug udenfor Bergen.

”Med The Fashion Bruises fandt jeg en spilleglæde, der er helt enormt stærk og jeg er spændt som en teenager på at turnere. Jeg er helt overbevist om, at det er det bedste band jeg har været i, og bedre end de fleste bands, du vil se i år”, sagde han.

”Albummet er blevet formet af uro i den verden, vi lever i, hvor ting som miljøkrisen og flygtningespørgsmål skaber stigende modsætninger mellem mennesker”, siger Jarle.

Temaet i "Humanoid" veksler mellem Jarle Bernhofts optimistiske og desillusionerede syn på verden. Albummet er blevet formet af uro i den verden, vi lever i, hvor ting som miljøkrisen og flygtningespørgsmål skaber stigende modsætninger mellem mennesker.

”Jeg har det ikke godt i et "post-sandheds"-samfund, hvor udtrykket "politisk korrekt" er blevet et skældsord, og hovedet hellere stikkes i busken frem for at tage for eksempel klimakrisen alvorligt. Jeg forsøger at finde mit sted i verden, men det kan nogle gange føles svært. Som en person ligger jeg lidt mellem pessimisme og optimisme, og det tror jeg skinner igennem på dette album. Men jeg har været utroligt glad for at spille guitar igen, det er på en måde blevet mit lykkelige sted, som jeg kan undslippe til. Det bærer albummet præg af, rent instrumental”, udtaler han.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.