A Conversation with President Barack Obama

Den 44. amerikanske præsident Barack Obama gæster Musikkens Hus i Aalborg lørdag den 28. september 2019 til ”A Conversation with President Barack Obama”.
mh_obama_1920x870px.png
28. september 2019 kl. 16:30
Erhvervsarrangement

Lørdag den 28. september 2019 vil tidligere præsident Barack Obama tale om emner som lederskab og entreprenørskab i fremtiden gennem en Q&A-session i Aalborg.

I tider med store udfordringer og forandringer sikrede præsident Obamas ledelse en stærkere økonomi, et mere ligestillet samfund, en nation med øget sikkerhed og respekt verden over. Obamaårene var en epoke, hvor der ikke bare var flere, der oplevede et land i positiv forandring, men også en periode hvor flere begyndte at se Amerika på den måde, som Obama altid har gjort – nemlig som det eneste sted på jorden, hvor så mange drømme og historier kan blive til virkelighed. 

Præsident Obama blev gennem sin otteårige præsidentperiode kendt for sloganet ”Yes We Can”, og siden sin tilbagetrædelse som amerikansk præsident for knap tre år siden har han dedikeret en stor del af sin tid på at uddanne og tale til fremtidens ledere.

Det er den erhvervsdrivende fond Musikkens Hus, der står bag arrangementet, og musikhusdirektør og Årets Leder 2018 Lasse Rich Henningsen skal være moderator for samtalen.

Arrangementet vil foregå i Koncertsalen i Musikkens Hus lørdag den 28. september kl. 16.30 over for inviterede publikummer, heriblandt et par hundrede studerende fra Aalborg Universitet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.