Allan Olsen møder Allan Olsen

Er det alderens snigende vanvid, eller blot endnu en skæv Olsen-idé? I hvert fald har sanger og sangskriver, Allan Olsen – igen, fundet på noget lidt ud over det sædvanlige.
mh_allanolsenmoederallanolsen_1920x870px.jpg
13. april 2019 kl. 20:00
DKK. (1) 275,- (2) 225,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Musikkens Hus lægger den 13. april scene til et næsten skizofrent arrangement. Allan Olsen møder Allan Olsen. - Sangeren og skuespilleren - eller omvendt.

Arrangementet er ét af 5 ben i projektet, Sort Snak & Hvide Løgne, hvor Allan Olsen i landets 5 største byer sætter en kendis stævne til en aftenpassiar.

Allan Olsen udgav i 2015, 1. del af erindringsbogen og bestselleren, Tilfældigt Strejfet. I marts udkommer 2. del, og Olsen og Olsens menneskemøde i Musikkens Hus vil bl.a. tage afsæt i disse udgivelser.

Men der er meget andet på spil. De to Olsen’er, der er tæt på jævnaldrende, har gennem de seneste godt 40 år måttet leve med forviklingerne om, hvem der var hvem.

Nu sætter de sig på scenen i Musikkens Hus og får én gang for alle redt trådene ud. – Hvem fik i sin tid en dejlig adoptivsøn fra Vietnam med billeder af den anden Allan i ugebladene?
- Hvem betaler børnepengene? Og modtager den ene Olsen stadig den anden Olsens royalties for rollen som Fimpe i Jul På Slottet?

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.