Zapp Zapp

Publikum kan godt begynde at glæde sig: Det toneangivende, energiske funkband Zapp Zapp er genforenet og klar til at give dig en stærk oplevelse i Musikkens Hus.
mh_zap_zap.jpg
05. oktober 2018 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr. Koncerten er stående. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Funklegenderne Zapp Zapp med karismatiske Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år.

Med to albums og superhittet "You Better Believe" dominerede Zapp Zapp dansegulvene i starten af 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter.

Og Zapp Zapp har været savnet. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback-koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform. Til efteråret kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge og danse med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger Musikkens Hus.  

Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas, og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer.

Koncerten er stående.

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.