Yoga for alle

Musikkens Hus og YogaHuset Aalborg inviterer endnu engang til yoga for alle på Musikkens Plads
mh_yoga_1920x870px.jpg
08. september 2018 kl. 20:00
Gratis OBS: Medbring gerne egen yogamåtte

Forvent ren velvære i krop, sind og sjæl, når vi flytter ud i de skønne omgivelser ved fjorden på pladsen foran det ikoniske Musikkens Hus og inviterer alle til at deltage i to unikke yogaoplevelser i form af yoga kombineret med livemusik.

“Skab to yogasessions inspireret af elementerne vand og luft”. 

Sådan lød udfordringen i sommeren 2017 fra Musikkens Hus til YogaHuset & den elektroniske kunstner og live-musiker Vibeke Falden. I år er det derfor naturligt at slutte cirklen med de sidste to af de fire elementer: Ild og jord. Inden for yoga er filosofien, at når du behersker elementerne inden i dig, kan du mestre og forme dit liv, som du ønsker.

Vi inviterer derfor til to yogatimer med afslappende weekendflow, hvor vi med musik og afstressende og udstrækkende yogaøvelser tuner ind på transformerende ild og forankrende jord. Godt hjulpet af stemningsfuld, elektronisk live-musik, som er skabt direkte til lejligheden i et tæt samarbejde mellem yogi Maj Ingemann-Molden og Vibeke Falden, undersøger vi, hvad de to elementers styrke er, og hvordan vi kan bruge og balancere dem.

Som en helt unik feature vil der efter arrangementerne i år være mulighed at få en eksklusiv og gratis adgang til Maj Ingemann-Molden og Vibeke Faldens originale musik.

OBS: Medbring gerne egen yogamåtte. 

Der vil være mulighed for at låne yogamåtte (kun et begrænset antal).

Instruktøren 

Maj Ingemann-Molden har undervist i yoga siden 2007. Hun har en solid international erfaring fra sine syv år i Australien og to år i UK. Udover sine ugentlige studioklasser, eneforløb og workshops landet rundt arrangerer Maj også retreats, har optrådt på diverse yogafestivaller (deriblandt CYF) og afholder efteruddannelse for uddannede yogalærere. Maj er desuden YACEP (Yoga Alliance Continued Education Provider), stifter af Sjakra Yoga og én af få danske såkaldte E-RYT (Experienced Registered Yoga Teacher with Yoga Alliance).

Musikken

Den 42-årige vokalist, komponist, musikproducer og lydkunstner, Vibeke Falden, sørger for at skabe den helt rette stemning med sit personlige mix af melodiøs electronica tilsat organiske beats og drømmende vokalflader.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.