Ulf Pilgaard

Glæd dig til en fantastisk foredragsaften i Musikkens Hus med Ulf Pilgaard, hvor mere end 50 års sjov, revy og teater smelter sammen.
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (7)
10. oktober 2018 kl. 19:00
Dkk. 269,- inkl. gebyr Pladsreservation dkk. 50,- NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

På denne aften giver Ulf dig også et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med: Blandt andre Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Om Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard er én af Danmarks største skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen. Han har også haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal, men er også kendt fra den første Olsen Banden-film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.

Ulf Pilgaard er som på scenen en levende, rutineret og humørfyldt fortæller  - så der venter en helt særlig foredragsaften fyldt med varme og sjove, spændende betragtninger og anekdoter fra et langt og enestående liv på de danske scener.

Spændende foredragsoplevelser i gode rammer

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk og humoristisk aften.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.