Theis og Emil Beha

Kom helt tæt på to meget forskellige, men tæt forbundne brødre fra "Kurs mod fjerne kyster" i Musikkens Hus.
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (9)
30. oktober 2018 kl. 19:00
DKK 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen samlet fortæller om deres opvækst i landets nok mest kendte sejlerfamilie med far Mikkel Beha og farfar Troels Kløvedal. De fortæller selvfølgelig også om deres tre-årige verdensomsejling med Havana, hvor de som brødre kom tættere på hinanden end de fleste.

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien "Kurs mod fjerne kyster".

Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.

Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og om at opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når du lærer at udnytte fællesskabets styrker.

En særlig aften

På aftenen tager de os også med tilbage i tiden til dengang, de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De fortæller om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.

Det er første gang, Theis og Emil besøger Aalborg med dette foredrag.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.