Syng julen ind med Sigurd Barrett

Tag børn og børnebørn i hånden og få en uforglemmelig oplevelse for hele familien, når Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn igen i år synger julen ind i Musikkens Hus.
mh-barrett_hd.jpg
16. december 2018 kl. 16:30
DKK. 175,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Traditionen tro er Sigurd og Bjørnen Bjørn tilbage med deres store juleshow "Syng julen ind med Sigurd Barrett". Igen i år vil der være nissedrillerier, historier, børnekor, musikere med nissehuer og masser af fællessang. 

Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke overalt i landet. Der bliver mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange men også med Sigurds egne kendte sange fra tv. Tag børn og børnebørn i hånden... vi ses til "Syng julen ind med Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn”

Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med ”for fuld juleudblæsning”. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien - unge som gamle - hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.